24 Aralık 2023 Pazar

Star Wars: Ahsoka (2023)

İlk olarak Star Wars: Klon Savaşları (2008-2020) animasyon dizisinde görünen Anakin'in Padawanı Ahsoka Tano karakteri 2023'e geldiğimizde kanlı canlı biçimde Disney elinde bir diğer mahvedilmiş Star Wars yapımı olarak izleyicinin karşısına çıktı. Konu kronolojik olarak 6 ile 7 film arasında geçmektedir ve Star Wars Asiler (2014-2018) animasyon dizisinin devamıdır. İmparatorluğun çöküşünün ardından galaksiye yönelen yeni bir tehdidi ve bunun ardındaki haritayı araştıran Ahsoka Tano'nun maceralarını anlatır.


Editör Yorumu:

* Dizinin beni tek çeken tarafı yılların ardından Anakin Skywalker'ı ve bu rolde yeniden kameralar karşına geçen oyuncu Hayden Christensen'ı görebilmiş olmak.

* Eğer Star Wars'da en sevmediğiniz karakterler hangileri diye sorsanız ilk sırada Jar Jar Bings 2. sıraya da bu karakteri koyarım. Özel bir sebebi yok. Sadece hiç ama hiç hoşlanmıyorum. Parazit, yer doldurmak için üretilmiş türlerden gelir kendisi. Clone Wars'daki varlığı da animasyonu izlemeyiş nedenlerimden biridir. 

* Star Wars'da herkes çırağıyla sınanıyor galiba. Tekrarlanan hikayeler sıkıyor.

* Ahsoka Tano neden öldü? Anakin'e aşık olmuş, kendisini dağa taşa vurmuş başka gezegenlerde sürgün hayatı yaşamış darth vader olunca kendisini öldürmüştür. (Not: Bilginin yer aldığı internet kaynağını ciddiye almam ve sevmem. Çünkü seviyesiz, küfürlü berbat bir yerdir.)


 

0 Comments:

Yorum Gönder

Lütfen Nazik Olalım. Türkçe Kullanımına Dikkat Edelim. (Uygun Bulunmazsa Mesajınız Yayınlanmayabilir)